"En rejse til Tjekkiet" - en kammermusikkoncert | FRIHAVNSKIRKEN | Rosenvængets Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

"En rejse til Tjekkiet" - en kammermusikkoncert | FRIHAVNSKIRKEN

SEP
21

"En rejse til Tjekkiet" - en kammermusikkoncert | FRIHAVNSKIRKEN


Dato Torsdag d. 21. september 2023, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Sted Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København Ø
Pris
Entré 100 kr. - billetter kan købes ved indgangen
"En rejse til Tjekkiet" - en kammermusikkoncert  |  FRIHAVNSKIRKEN

EN REJSE TIL TJEKKIET

Der bydes på ægte tjekkisk stemning, når klarinettisten Jens Vrå og pianisten Mette Christensen denne aften sætter fokus på tjekkiske komponister. Til smukke toner fra store mestre tages publikum med på en musikalsk rejse til Tjekkiet - et land med et rigt musikliv og en spændende musikhistorie. Der vil blive spillet både kendte og mindre kendte stykker af Dvořák, Smetana, Janáček, MartinůVaňhal og Fibich. Undervejs gives en kort introduktion til de forskellige komponister.

Entré: kr. 100,00

Billetter kan købes ved indgangen.

 

Jens Vrå spiller ofte kammerkoncerter både i Danmark og i udlandet. Han samarbejder med flere internationale musikere som f.eks. den hollandske koncertpianist Frederic Voorn, med hvem han har gennemført flere turnéer i DK og i Holland. Han har regelmæssigt optrådt på kammermusikfestivaler som f.eks. ”Sommerkoncerter i Nordsjælland” og ”Geelvinck Fortepianofestival” i Amsterdam.

 

Mette Christensen er en efterspurgt akkompagnatør, ikke mindst ved lied- og operakoncerter. Hun har arbejdet som repetitør på Operaakademiet og Operaen, og er nu ansat som pianist på Sankt Annæ Gymnasium, i hvilken forbindelse hun har spillet koncerter i USA, Asien og Australien. Hun har også flere gange kunnet opleves ved Copenhagen Operafestival.